Esenler'de sahte seçmen kağıtları

Esenler

Esenler’deki bazı evlere gönderilen sah­te seç­men kâğıtları vatandaşları tedirgin ederken bir apartman yöneticisi ise seç­men kâ­ğıdındaki ismin hiç­bir za­man apart­ma


Gazetemize sahte seçmen kağıtlarıyla ilgili ihbarda bulunan bir apartman yöneticisi, “Sah­te seç­men ka­ğıt­la­rı­nı gö­rün­ce çok şa­şır­dım. Çün­kü binamızda otu­ran bazı komşularımızın ev­le­ri­ne sah­te seç­men ka­ğı­dı gön­der­ildi. İşte bu gördüğünüz kişi bizim binamızda hiç oturmadığı gibi çevrede de kendisini tanıyan hiç kimse yok. Yet­ki­li­le­rin bu ko­nu­yu biran önce açık­lı­ğa ka­vuş­tur­ma­sı ge­re­ki­yo­r.
 


Her Türk vatandaşı gibi üzerime düşeni yapıyorum ve 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde görev alan herkesi bu sahte seçmen kağıtlarıyla ilgili uyarıyorum; ne olur kimlik kontrolü yapmadan babanız dahi olsa oy kullandırmayın. Çünkü bunun vebalini öteki dünyada da ödeyemezsiniz.” Diyerek, yetkilerin bu konuyla alakalı gerekli önlemleri biran önce almasını istedi.  
 
 



  • Cumartesi 21.1 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 23.4 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.8 ° / 14.4 ° false